Winkelwagen - 0

  Kerst kransen

  Kerst kransen

  Met een mooie grote kerstkrans aan uw voordeur krijgt u al kerstkriebels voordat u binnen bent. Een grote of kleine kerstkrans kan overal, zowel binnen als buiten. Bij LodgeLife hebben we kerstkransen in verschillende kleuren en verschillende materialen, met of zonder lichtjes. Plaats een mooie kerstkrans op uw salontafel en versier hem met wat mooie kerstballen.

  Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

  Riviera Maison kerst kransen

  Riviera Maison heeft elke winter collectie een aantal mooie kerstkransen, variërend van groen tot wit met of zonder decoratie. Als u de kerstkrans zelf wilt versieren, kies dan voor een lege kerstkrans en breng zelf de versiering aan. De krans wordt vaak opgehangen aan de voordeur en brengt bezoekers en uw huis volledig in kerstsfeer. Door middel van een deurhaak kun je je kerstkrans eenvoudig aan de voordeur ophangen. Ook kunt u de krans als basis gebruiken voor een kerststuk welke u kunt plaatsen op de eet- of salontafel. Onze kerstkransen zijn niet van echt te onderscheiden en hebben als voordeel dat de naalden niet uitvallen.


  Kerst met LodgeLife

  Bij LodgeLife vindt u alle kerstdecoratie die u nodig heeft om uw huis te versieren. LodgeLife heeft een groot aanbod kerstbomen, guirlandes en kransen uit eigen collectie. Met of zonder lichtjes en met of zonder sneeuw en in verschillende maten. Gaat u liever voor een handzaam formaat? Kies dan een krans met een kleinere diameter. Heeft u een openhaard, hang dan een grote kerstkans boven uw schouw. Inspiratie nodig? Wij helpen u graag.


  Creëer uw droom-interieur

  Bij LodgeLife helpen wij u graag met het creëren van uw droom-interieur. Zo helpen wij u ook graag met kerstdecoratie. Bent u op zoek naar een kerstservies of juist naar een kerstboom? Wij helpen u graag met een passend advies. Toch liever advies over uw interieur? Lees dan eens één van onze inspirerende blogs. Naast kerstdecoratie hebben wij ook prachtige meubelen en leuke accessoires van Riviera Maison.

  Snelle Verzending

  Voor 16:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden.

  Veilig Betalen

  Betaal eenvoudig en veilig,
  altijd en overal.

  Gratis Cadeauverpakking

  U kunt al uw accessoires
  gratis door ons laten inpakken!

  Ontdek Onze Showroom

  Kom gezellig langs, ruim
  1200 m2 woonplezier!

  Loading...
  Even geduld...