Accessoires badkamer

Accessoires badkamer

Accessoires badkamer

Accessoires in de badkamer kunnen natuurlijk niet ontbreken. Rivièra maison heeft diverse accessoires voor in uw badkamer; zeep dispensers, toiletrolhouders en zeephouders. De accessoires zijn goed te combineren met het badkamertextiel en vormen samen een mooi geheel in uw badkamer. Rust en eenheid zorgen ervoor dat u echt kunt relaxen in de badkamer. Bekijk het assortiment bij LodgeLife!

meubelactie

Interior month

Rivièra Maison badkameraccessoires

In de badkamer kunt u echt een momentje voor uzelf nemen. Heerlijk in bad of een fijne, warme douche. Het is dan ook fijn als ook uw badkamer helemaal naar wens gedecoreerd is met de leukste accessoires van Rivièra Maison. We hebben ook veel Rustic Rattan items voor in de badkamer. Bekijk de complete collectie bij LodgeLife!

Badkameraccessoires bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Rivièra Maison. Op zoek naar mooie items voor in uw badkamer? U vindt bij ons: badkameraccessoires en badkamertextiel! Bekijk de collectie online.

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!